Terug naar resultaten

bai jia zhi dao succes vol in gevelsberg

Afgelopen zaterdag heeft kungfu school Bai Jia Zhi Dao met succes deelgenomen aan het eerste open Duits championschip voor traditionele kungfu tot en met 14 jarige.

Zaterdag ochtend 10 mei vertrokken een aantal leerlingen van kungfu school bai jia zhi dao samen met hun sifu na gevelsberg. Om hier deel te nemen aan het 1e open championschip in traditionele kungfu voor kinderen en jeugdigen tot en met 14 jaar.Dit Championschip heeft in europa voor de traditionele kungfu een hoogaanzicht.Onze school vertegenwoordigde zich met vier deelnemers namelijk juran gerrickens,robin lardinois,emile delarue,en yvana nelissen.

Een aantal van onze leerlingen competeerde in verschillende disipline's, het was een wedstrijd van hoge kwaliteit en er waren scholen met  diverse stijlen en nationaliteiten .

De meest voorkomende stijl wat bij ons als deelnemer ook bekend was is de hung gar stijl (veel kracht en lange bewegingsvormen)dit maakte het voor onze leerlingen niet makkelijk met onze stijl zijn we toch een vreemde eend op zulk grote wedstrijden.Echter kon de organisatie niet om onze leerlingen heen die in diverse disiplines duidelijk opvalde met hun sterke uitvoering dit uiteindelijk ook resulteerde in een aantal ere plaatsen.

We hadden deze dag een echte ware kampioen in ons midden yvana nelissen wist de 1e prijs te behalen bij het onderdeel wapen .

Verder waren we samen met ons kleine taem erg trots op onze prestatie ,s.

We hebben een aantal keren op het ere podium mogen plaats nemen ,de uislag voor onze deelnemende leden was als volgt:

juran gerrickers wist met een gedreven vorm een 4e plek te behalen in de categorie wapen .

emile delarue wist voor onze school een 2e plek te behalen met het kort flexibel wapen.

robin lardinois wist deze dag 2 prijzen in de wacht te slepen voor onze school een 3e plek in de wapen klasse en een 2e plek in de klasse vormlopen.

Yvana nelissen wist de eer te bekronen met een 1e plek in de categorie wapenvorm.

Beste deelnemers gefeliciteerd met jullie behaalde resultaten jullie hebben onze kungfu school weer in een mooi daglicht gezet op een grote internationale wedstrijd .Hier mogen jullie heel trots op zijn .

Ik als jullie sifu ben zeer zeker apen trots op jullie prachtige resultaten .

voor impressie zie foto's op onze faceboekpagina.

 

gr robert .

kungfu-01 kungfu-02